АДЛЕР - Наеми и продажби на недвижими имоти


Продажби

Наеми

Региони

Локации

Ексклузивни оферти

Апартаменти

Ваканционни имоти

Парцели

Бизнес имоти

Къщи

Недвижимость в Болгарии  >>>

Валутни курсове

USD / BGN : 0,0000

EUR / BGN : 1.9557

GPB / BGN : 0,0000

CHF / BGN : 0,0000

RUB / BGN : 0,0000

JPY / BGN : 0,0000


Кола под наем

Бургаски Имоти

История

Адлер ЕООД е създаден в края на 2005 г с оснoвен предмет дейност kонсултации и посредническа дейност в областта на придобиване, продажба и управление на недвижима собственост. Допълнителните дейности, които компанията упражнява са в областта на туризма и инвестиционната дейност.
След регистрацията си компанията наема помещение за офис в центъра на град Бургас, както и квалифицирани специалисти, консултанти, администратори и помощен персонал. През 2006 г във връзка с дейността си и след направени проучвания възлага изработването на специализирани сайтове, като създава така наречената сайтова мрежа. Първият функциониращ сайт е www.аdler.bg, който започва да функционира в средата на 2006 г. Той е предназначен за работа предимно с български клиенти. Веднага след това компанията започва работа по изработване на сайт за английски клиенти и стартира рекламиране и на английския пазар. През 2007 г., когато цените на недвижими имоти в България драстично се покачват, Адлер ЕООД е със стабилни позиции във вътрешния и международен пазар, има сключени договори с корпоративни клиенти между български и израелски контрагенти, които са дългосрочни и касаят преодреждането на земеделска земя в парцели за строителство. Именно сключването и изпълнението на тези договори са важен момент за оцеляването на компанията след 2008 г.
Отново през 2007г. фирмата известира в закупуването на собствен недвижим имот в центъра на гр. Бургас с цел използването му за офис. Успоредно с това закупува 15 дка земеделска земя с инвестиционна цел в землището на община Созопол. С помощта на своя квалифициран персонал фирмата много успешно работи с английски клиенти, които остават изключително удовлетворени - факт, допринасящ за имиджа на компанията. Във връзка с бума на строителство по черноморието, Адлер ЕООД открива офиси и в градовете Приморско и Созопол, като за целта наема допълнително сезонен персонал. Успява да спечели доверието на инвеститори, които изграждат първия 5-звезден комплекс по южното черноморие - Grand Hotel Primorsko. Комплексът функционира от 2009 г. През 2007 г., компанията успява да реализира редица успешни сделки.
През октомври 2008 г, Адлер ЕООД участва в изложение за недвижими имоти в столицата на Руската Федерация. - Москва. Участниците в изложението са фирми от целия свят, които представят свои оферти на жителите и гости на многомилионния град.
http://ih-expo.ru/EN/exhibition/archive/2008/list2008/
От втората половина на 2008 г. кризата в сектора недвижими имоти и строителство започва да се усеща все по-осезаемо. Цените започват да вървят надолу, а клиентите започват да се оттеглят. Множество компании предприемат драстични мерки и затварят офисите си, като преоценяват дейността си.
В Бургас и региона над 50 % от фирмите, занимаващи се с тази дейност фалират. За да оцелее, Адлер ЕООД прави сериозен и обстоен анализ и предприема промени с цел оцеляване и развитие. С цел допълнително оптимизиране на разходите компанията премества офиса си в бизнес сграда, намираща се в центъра на гр. Бургас, а собственото си помещение отдава под наем. В трудните години Адлер ЕООД оцелява благодарение на високата компетентност на своите служители, на сключените дългосрочни договори, както и на реализацията на няколко големи успешни сделки.
2011 година започва много успешно за компанията. Адлер успява да привлече множество клиенти, да спечели тяхното доверие и да работи успешно. През есента на 2011 г Адлер ЕООД възлага изработването на специализиран сайт за руския пазар: www.adler-bg.ru. След изтеглянето на английските купувачи, на пазара на недвижими имоти в България трайно започват да присъстват руските клиенти. Това налага необходимостта фирмата да проведе конкурси и да назначи нови служители. Бъдещите и настоящи служители на фирмата преминават курс на обучение по руски език за сметка на фирмата. Назначават се 7 души с необходимата квалификация и компетентност. Започва се маркетингова стратегия, насочват се усилия в успешна рекламна кампания. Част от маркетинговата стратегия на фирмата е инвестицията в Google Adwords и Facebook реклама. В резултат на всички действия и усилия компанията започва да работи успешно и с руски клиенти.
Успоредно с дейността, фирмата извършва и сезонно туристическа дейност. Управлява няколко собствени имотa в Гранд хотел Приморско, които носят допълнителни приходи.
През 2012 г. Адлер ЕООД поръчва изработването на нов продукт, а именно: www.bulgarianrealestates.co.uk. Целтаму е да се опита да се насочи вниманието и усилията към работа с английскоговорящи клиенти. В бъдеще фирмата има за цел да разшири своята дейност и в Северното Черноморие на България, като открие нови офиси в Слънчев бряг, Албена и Варна.
В момента Адлер ЕООД извършва дейността си в модерен офис, намиращ се в центъра на град Бургас. Трите изброени сайта са активни и достъпни и са лице на компанията .
Дружеството се управлява от нейния собственик Иван Обретенов Червеняков.

Акценти

Имоти с намалени цени
Топ оферти за имоти

Продажби на жилища

Имоти с акт 16
Едностайни апартаменти в Бургас
Двустайни апартаменти в Бургас
Тристайни апартаменти в Бургас
Мезонети в Бургас
Многостайни апартаменти в Бургас
Апартаменти на морето

Продажби на бизнес имоти

Магазини в Бургас
Партери в Бургас
Офиси в Бургас
Заведения в Бургас
Складове и халета в Бургас
Фризьорски салони в Бургас
Лекарски кабинети в Бургас

Под наем

Едностайни апартаменти под наем
Двустайни апартаменти под наем
Тристайни апартаменти под наем
Многостайни апартаменти под наем
Мезонети под наем
Бизнес имоти под наем
Офиси под наем

Земи и къщи

УПИ в Бургас
Къщи в Бургас
Земеделски земи в Бургас
Земеделски земи в селата (Бургас)
УПИ в селата (обл. Бургас)
Къщи в селата (обл. Бургас)
Парцели извън Бургас